Welkom op de Scouts WNF-Vendel site.blussen

 

Wat doen Scouts?

Als je tussen de 11 en 14 jaar bent, dan zijn de scouts “the place to be”. Scouts WNF-Vendel bestaat uit een gezellige en actieve club meiden. Bij ons pionier je met hout en touw je eigen vlot in elkaar en ga e ermee het water op. Natuurlijk doe je ook uitdagende sport- en spelactiviteiten of gewoon popcorn maken boven het kampvuur. Bijna alles is mogelijk bij de padvindsters, zeker als je een week lang in tenten op kamp gaat en voor jezelf moet zorgen. Scouts: Natuurlijk avontuurlijk!

 

Er zijn per seizoen twee of drie weekendkampen. Het zomerkamp vindt in de regel aan het begin van de zomervakantie plaats en duurt een week. Dit kamp vindt meestal plaats op een scoutingkampeerterrein in Nederland.

 

Wanneer en waar?

Scouts WNF-Vendel hebben opkomst op zaterdagmiddag, van 14.00 uur tot 16.30 uur. Deze opkomsten zijn op ons scoutingterrein ‘De Huve’ aan de Kooiweg 8a in Heerde.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer komen kijken? Dat kan, je mag altijd een keer meedoen met onze opkomst.

 

Voor meer informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groetjes,

Leidingteam Scouts WNF-Vendel.

 

Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter