Welkom op de bever site!

De bevers vallen onder de catagorie kinderen van 5 tot 7 jaar en wonen in het fictieve dorpje "Hotsjietonia". Hier beleven zij iedere zaterdag tussen 2 uur en half 5 weer spannende dingen.

vuur stoken

Waar en wanneer:

• Scouting Buys Ballot Epe/Heerde (Google Maps)
  • Elke zaterdag van 14:00 tot 16:30 ("uitzonderingen" --> link naar agenda)

Contact:
Mocht U uw dochter of zoon aan/af willen melden voor de opkomst, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook voor verdere vragen beantwoorden wij U graag via de mail.

Heeft U dringend contact nodig dan kunt U bellen met Nicole van Lohuizen, zij is ons contact persoon voor de ouders. Haar nummer is: 06-46535765.

bevers scoutfit

Het Bever uniform:

Een bever wordt geacht elke opkomst, nadat hij/zij is geïnstalleerd is, in compleet uniform te komen. Het uniform dat hier is afgebeeldt kunt U als voorbeeld nemen. Het uniform aan de rechter kant is wat door ons voorgesteldt wordt. Dit is dus de basis die u altijd nodig zult hebben. Echter kunt U in de zomer en winter variëren in kleding, hierover meer bij de "tips".

TIPS:
  • In de zomer is i.p.v een blouse ook een scouting shirt toegestaan.
  • Een scouting/outdoor broek is niet verplicht. Een normale donker blauwe broek volstaat ook, zolang het GEEN SPIJKERBROEK is. De voordelen van een scoutfit broek zijn alleen veel groter. Dit omdat ze voor langdurig en ruig gebruik gemaakt zijn. Ook is rekening gehouden met het nat worden van de kleren en zijn deze broeken zo ontwikkeld dat ze snel drogen. Ook zijn deze broeken afritsbaar.

Kom regelmatig langs en mis niets!

Vriendelijke scoutinggroet,

De Bevers en de leiding.bever afbeelding

Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter